Simyo

Bij Simyo sim only bel je via het betrouwbare KPN netwerk tegen lage tarieven. Waarom is Simyo vaak de goedkoopste? Simyo heeft geen winkels, en dat spaart een hele boel kosten uit. Dat is waarom Simyo zulke lage prijzen hanteert. Bij Simyo kan je alleen terecht voor een sim only abonnement, dus niet voor een abonnement met een toestel.

Voorheen kende Simyo vier belbundel abonnementen: Simyo zelden, Simyo weinig, Simyo geregeld en Simyo veel. Dat is nu verleden tijd, ook Simyo biedt je de mogelijkheid om je abonnement helemaal zelf samen te stellen. Dus ook een abonnement zonder internet.

Bellen en sms-en uit één bundel
Je kunt bellen en sms-en uit één bundel en dat is fijn, want je hoeft natuurlijk niet te sms-en. Je kunt je bundel dus volledig gebruiken voor alleen bellen. Bijna een pure ‘belbundel’! Een zeer gunstige en maatwerk oplossing. En een aanrader.

  • In de bundel valt: sms berichten en alle gesprekken binnen Nederland naar mobiele nummers, vaste nummers en je voicemail.
  • De sms bundel is alleen geldig voor het versturen van sms berichten vanuit Nederland naar Nederlandse vaste en mobiele nummers.
  • Resterend tegoed in je bundel kun je niet meenemen naar de volgende maand.
    Als je bundel verbruikt is, betaal je € 0,25 per minuut/sms.
  • Voor bellen in en naar het buitenland en naar servicenummers gelden afwijkende tarieven.
  • Aanvullende bundels zijn ook maandelijks opzegbaar.

Ga naar de site van Simyo en lees de meest actuele voorwaarden.