Bel Bundels

De ‘Bel Bundel’ is een fenomeen wat door bijna alle telecomproviders wordt aangeboden. Het is voordeliger bellen, waarbij je vooraf weet wat het je maandelijks gaat kosten. Dat is overzichtelijk, besparend en goedkoper.

Wat is een belbundel?
Een belbundel is -meestal- een vaststaand aantal minuten dat je per maand kunt verbellen, tegen vaste gesprekstarieven en tegen een vaste abonnementsprijs. Dit geldt ook voor smsjes en internet MB’s. Ten minste als je een abonnement neemt waarin ook sms-en en internet zit. De meeste providers bieden internet (internetbundels) en belminuten/smsjes tegenwoordig in gescheiden bundels aan.

Tip! Belbundel en gratis bellen
Telfort kent tegenwoordig een basis abonnement (kost nul euro per maand) waardoor je alleen een belbundel kunt aanschaffen. Betalen voor wat je nodig hebt, zo noemt Telfort dat. En het mooie is dat je na 10 minuten bellen, gratis belt. En dat is echt waar.

Binnen en buiten je bundel bellen
Groot voordeel is dat je weet wat het bellen binnen en buiten je bundel kost. Ben je een frequente beller en weet je ongeveer wat je per maand weg belt? Dan is de belbundel zeer geschikt voor je.

Vakantie- of reisbundels
Vakantiebundels worden steeds vaker aangeboden omdat ze een goede oplossing bieden voor als je wilt bellen, sms-en en internetten in het buitenland. Het is goedkoper en overzichtelijker geworden. Meer weten, lees dan op deze website meer informatie.

Meenemen beltegoed
Let op: bij de meeste abonnementen kun je je belminuten niet meenemen naar een volgende maand. Dit is wel zeer aantrekkelijk als je bijvoorbeeld de ene maand veel minder belt. Dan neem je de rest van je tegoed mee naar de volgende maand. Medio 2013 staat het kabinet op het punt om een besluit te nemen dat de beltegoeden een half jaar blijft staan en dat is mooi nieuws! Zodra dit een feit is, communiceren we dat via onze website. Overigens gaat dit alleen gelden voor nieuwe abonnementen.

De volgende aanbieders kennen het belbundel abonnement: